ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Dokument

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Dokument.jpg

 
Forfattere: Forskellige
Tegnere: Forskellige

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

DOKUMENT er en antologi med danske tegneserier, der beskæftiger sig med virkeligheden. Tegneserier som interesserer sig for deres egen samtid, er et sjældent syn herhjemme. Satiren og interessen for virkeligheden eksisterer i dagbladenes tegninger, men er decideret underrepræsenteret i den narrative form. Vi håber med denne udgivelse at have skubbet lidt i den rigtige retning. DOKUMENT angriber virkeligheden med et væld af metoder og stilarter: Interview, historiefortælling, dagbogsblade, satire, rejsebeskrivelse, statistisk materiale og et illustreret læserbrev. DOKUMENT portrætterer virkelige personer og dokumenterer virkelige begivenheder. Det er det, vi ønsker at vise: Tegneserier i virkeligheden.

Medvirkende

Simon Bukhave, Cav Bøgelund, Ole Comoll, Johan F. Krarup, Ina Korneliussen, Lars Kramhøft & Cristina Bojesen, G.R. Mantard, Thomas Mikkelsen, Signe Parkins, Stine Spedsbjerg, Thomas Thorhauge, Rikke Villadsen, Philip Ytournel og Christoffer Zieler.

Redigeret af Cav Bøgelund, Johan F. Krarup, Steffen Rayburn-Maarup og Christoffer Zieler.

Eksterne links