ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Du vil ha' mig

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Du vil ha mig.jpg

 
Forfatter: Nina Hemmingsson
Tegner: Nina Hemmingsson
Oversættere: Kamilla Löfström & Gry Bartroff Gaihede
Originaltitel: Mina vackra ögon
Originaludgave: 2016: Kartago Förlag

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Velkommen til Nina Hemmingssons kulsorte univers, hvor normerne er smidt væk til fordel for en rasende kavalkade af sexisme, angst og byture. Velkommen til et ufiltreret kig ind i omvendtland, hvor kvinder, mænd og forestillingen om det gode liv tages under (uk)ærlig behandling. Velkommen.

Nina Hemmingsson siger:
"Mine tegninger handler om min egen utilstrækkelighed. Jeg forsøger at vise, hvad jeg egentlig mente. De er et forsøg på at sige undskyld til mig selv, og handler også om en kæmpe vrede over, at man skal opføre sig på en bestemt måde, før man er 'kvinde', 'mand', 'barn', 'gammel' etc. Og om frustrationen over at vi mennesker så ofte prioriterer forkert og ikke siger, hvad vi egentlig mener. Det er ikke, fordi jeg ikke kan lide livet, men jeg synes, det er svært."

Om Nina Hemmingsson
Nina Hemmingsson er en af Sveriges mest anerkendte tegnere. Hendes striber er publiceret i blandt andet Aftonbladet, og hun har en række udgivelser bag sig. I 2007 modtog hun Adamsonstatuetten som årets svenske tegneserieskaber. Du vil ha' mig er hendes første danske udgivelse.

Forsider

Anmeldelser