ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

En lodden affære

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

En lodden affære.jpg

 
Forfatter: Darby Conley
Tegner: Darby Conley
Oversætter: Paul Schiøtt

Danske udgaver:

Forlaget Fahrenheit har samlet de 366 bedste af striberne fra En lodden affære. Disse striber skildrer livet hjemme hos ungkarlen Kasper og hans to kæledyr: Den adfærdsvanskelige og egenrådige kat Stravinsky og den rare og småtbegavede hund Schønberg. Gennem en række episoder oplever vi, hvordan de tackler dagligdagens "små" problemer.

Stravinsky
Husets kat... reserveret... en anelse bizar... flagrende... men han mener slet ikke noget med det. På ære... han er bare en kat.

Schönberg
Husets hund... prøver at være gode venner med alle, men som oftest sidder han som en lus mellem to negle... mellem Stravinskys tvivlsomme opførsel og Kaspers evindelige advarsler.

Kasper
Husets herre... den stressede ejer af husets kat og husets hund. Han arbejder på et reklamebureau for at brødføde sit lille menageri. En flink fyr, der bare er plaget fra alle sider.

Laura
Naboen, som Kasper sværmer for... beklageligvis sværmer hun kun for Stravinsky, der efter hendes bedste overbevisning opfører sig nydeligt... om han så åd hendes bedste kjole.

Jens
Kaspers bedste ven og kollega... og han er rent faktisk den eneste "fremmede", Stravinsky sætter stor pris på.

Serien modtog i 2003 det amerikanske tegnerforbund, The National Cartoonist Societys hæderpris, Reuben-prisen, som årets bedste tegneserie.

Serien gik i i Basserne nr. 671-672.

Eksterne links