ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Gulliveriana CD

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Gulliveriana CD.jpg

Interaktiv tegneserie  
Forfattere: Jonathan Swift & Milo Manara
Tegner: Milo Manara
Originaltitel: Gullivana, Gullivera
Originaludgave: 1996

Danske udgaver:

En interativ tegneserie for voksne produceret af Fabio Ratti til Windows 95 og Macintosh 7.0.

Indhold

 • Historien er opdelt i ti faser
 • Over 500 tegninger af Milo Manara
 • Over 100 animationer
 • Tyve minutters originalmusik
 • Indtaling af professionelle skuespillere

Faser

 1. Prologen
 2. Galeonen
 3. Skoven
 4. Kongen
 5. Landsbyen
 6. Paraden
 7. Sørøverne
 8. Skrædderen
 9. Dronningen
 10. Epilogen

Bagsidetekst

Gulliveriana er Milo Manaras heltinde, som vil føre dig ind i en spændende verden med eventyr, erotiske lege og prøver, der skal bestås.

Gulliveriana tager solbad på stranden, da hun pludselig får øje på et tilsyneladende forladt skib. Om bord finder hun 'Gullivers Rejser', og hun bliver så opslugt af bogen, at hun ikke lægger mærke til, at det blæser op til storm: Skibet driver til havs, og Gulliveriana kommer ud på en fantastisk multimedia rejse og havner i Lilliput.

I starten modtages hun med mistænksomhed, og må derfor prøve at vinde kongens gunst, ved at underlægge sig hans storhedsvanvid - hun går så langt som til at forklæde sig som en levende 'triumfbue' i en spektakulær parade. Til sidst må vores heltinde redde byen, ved at kapre en hel armada af sørøverskibe.

Ved din side har du Cloe, en lille assisten, som kan give dig nøgler til historien, og af og til selv vil påvirke historiens forløb. 'Gulliveriana er både en engagerende og fræk produktion, der ikke har sin lige i dagens multimediaverden.