ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Håbets bog

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Håbets bog.jpg

 
Forfatter: Tommi Musturi
Tegner: Tommi Musturi
Oversætter: Siri Nordborg Møller

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Den prisbelønnede finske serieskaber Tommi Musturis hovedværk kan nu læses på dansk. I et usædvanligt sindigt tempo indføres vi i den stille hverdag hos et pensioneret ægtepar, der bor ude i den finske ødemark. Bag billederne af hverdagslivet tager noget større form. Tanker om døden trænger sig på hos manden og leder fortællingen ind i en verden af drømme og spørgsmål. Alt imens hans kone hele tiden anes i baggrunden som fornuftens stemme.

Den finske serieskaber Tommi Musturi (født 1975) er opvokset i landsbyen Juupajoki. Foruden Håbets bog, der udkom i Finland i fem mindre bøger mellem 2005 og 2013, står Musturi bag talrige tegneseriepublikationer, bl.a. den kritikerroste, stumme grafiske roman Samuelin matkassa (På tur med Samuel), og han har udført illustrationer til magasiner, bøger og pladecovers. Han er en af grundlæggerne af det internationalt anerkendte finske tegneseriekollektiv Kutikuti, redaktør af den internationale tegneserieantologi Glömp, og i 2011 modtog han den største finske tegneseriepris 'Puupäähattu' fra Det Finske Tegneserieselskab. Musturis værker er allerede udkommet i over 30 lande, men Håbets bog er hans første bogudgivelse i Danmark.

Anmeldelser