ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Hr. Henriksen

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Humoristisk avistegneserie af Art og Chip Sansom.

Hr Henriksen.jpg

Distributørens beskrivelse

Hvis du kender den fornemmelse, at verden er en Rolls Royce og du selv er en Fiat 500 med utætte ventiler, så vil du elske HR. HENRIKSEN.

Hr. Henriksen tuller rundt i sit lille parcelhus i forstaden, hans trofaste mage gennem det meste af en menneskealder, fru Henriksen lever trygt ved hans side, støttet af ham... og en sky af kontokort. Hr. Henriksen er en sammenbidt mand... og han har gode grunde til at være det. Der er kun tre ting, der plager ham... arbejdet, det derhjemme og resten af tilværelsen. Men hr. Henriksen tackler det hele, om end ikke med et smil, så dog med en ophøjet ro. Han er fuldstændig klar over, at det ikke er alle handlende, der er lige uforskammede, at det ikke er hver gang, man bliver standset af færdselspolitiet, der vanker en bøde, at en hustru kan være et charmerende væsen, og at kollegaerne kan være flinke fyre, men det er bare så sjældent han oplever det. Det skete ikke desto mindre engang, at han blev standset af en patruljevogn, uden der vankede en bøde og balle. Den rare betjent ville bare fortælle ham, at klappen til bagagerummet var faldet af allerede på nedkørslen til Holbækmotorvejen.

Lev, lid og grin med hr. Henriksen ... manden der, NÅR han tager til genmæle, lægger vægt bag sine ord ... beklageligvis bare 20 kilo for meget.