ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

I skovens dybe stille ro

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

I skovens dybe stille ro.jpg

 
Forfatter: Malin Biller
Tegner: Malin Biller
Oversætter: Pernille Arvedsen
Format: ca. 200 sider (?)

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Hvis nogen råber i skoven og ingen hører det, er det så et råb? Det gælder ikke blot om at overleve, men at leve og acceptere sig selv, som man er.

Denne erkendelse arbejder den svenske serieskaber Malin Biller sig frem imod i sin selvbiografiske tegnede roman "I skovens dybe stille ro", der af svenske kritikere blev kåret som den bedste hjemlige tegneserie i 2011.

Som barn flytter Malin Biller fra en paradislignende tilværelse i Helsingborg til det dybeste helvede i skoven på Hammerö ved den store sø Vänern. Alkoholisme og overgreb bliver en del af hverdagen, og der synes ikke at være nogen vej ud. Den bedste måde at fortrænge det hele er at løbe så hurtigt, at man får smerter i kroppen i stedet for indeni. Men midt i al elendigheden er der stadig lyspunkter i form af trofaste venner og en kulsort humor.

"I skovens dybe stille ro" er en løst tegnet og dybt personlig, gribende, tankevækkende og humoristisk erindring fra en kvinde med mange ar på sjælen og et stort kunstnerisk hjerte.

Forsider

Anmeldelser