ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Kategoridiskussion:Komiske eventyr

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Jeg oprettede denne kategori på baggrund af en opdagelse jeg gjorde i den svenske seriewiki: http://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/Kategori:Komiska_%C3%A4ventyrsserier Jeg synes lige pludselig det gav utroligt god mening at lave en sådan kategori. Der var, ud over dette, en række ting der var interessante.

  • Deres kategori hedder "Komiske eventyrsserier" og er kategoriseret i overkategorien "Serier"

Just nu har vi ikke ordet "serier" i vores kategori temaer, vi har f.eks. "Western" i stedet for "Western-serier". Det kan godt være vi ikke behøver adoptere "Serier" ordet, men det giver dog alligevel mening at vide at det man kigger på hvis man bladrer i en kategori er faktisk SERIER!

  • Fordi det er en underkategori til "serier" og "serie-genrer" bliver kategori navigationen lige pludselig enormt hjælpsom. Ezme og jeg diskuterede at vores Europæiske tegneserier portal var ved at blive riiimeligt lang. Det kan være man skal lave en række kategorier og underkategorier, i stedet for vores helt flade og lidt uorganiserede kategorisering nu?

Jeg håber at "Komiske eventyr" er et skridt på vejen! Joen 11. Jul 2007 kl. 23:37 (CEST)

Kategoriseringen er vist noget, som man skal genoptage til overvejelse engang imellem, efterhånden som wikien vokser. F.eks. som du nævner, er Europæiske tegneserier blevet alt for stor og uoverskuelig. (Uden at jeg dog har en løsning på opgaven at dele den op).
Hvordan man kategoriserer de humoristiske og komiske serier er også et interessant emne. Komiske eventyr er i hvert fald et dækkende udtryk, uden at jeg dog har tænkt så meget over det. Benadikt 12. Jul 2007 kl. 00:17 (CEST)
Må holde op med at læse de her indelæg før jeg har fået et par kopper kaffe, jeg læste det som "Kosmiske eventyr" og tænkte straks på Silver Surfer, Kree-Skrull war, Metamorphosis odyssey m.m. :-) Men anyway, så kan jeg godt lide ideen, det giver god mening for mig at have for eksempel "Serier" og så "Horror-serier" under det, nogen læsere vil nok være interesseret i både at læse "Tomb of Dracula", "666" og "Dylan Dog" selv om de hører til i forskellige lande og portaler.Kent Damgaard 12. Jul 2007 kl. 07:18 (CEST)