ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Kensington

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Kensington .jpg

 
Forfatter: Rasmus Svarre
Tegner: Rasmus Svarre

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

"Kensington" er en oliemalet grafisk roman på 128 sider, et værk, der trækker på både litteratur, filosofi og billedkunst og dermed markerer et foreløbigt højdepunkt på dansk indenfor formatet malet, grafisk roman.

"Kensington" udfolder en historie i to spor: et realplan funderet i hverdagen, og et imaginært spor med rødder i myten. På realplanet fortælles en historie om en rigmand, der vil gøre alt for at sikre sit eftermæle i form af en spektakulær selvbiografi. Han indleder et samarbejde med en kvindelig forfatter, som indvilger i at ghostwrite biografien. Fra det øjeblik, der skrives under på forlagskontrakten og skriveprocessen påbegyndes, spilles det mytologiske over i realplanet, og en historie om vold, tvang og skriftens magt sættes i gang.

"Kensington" er skabt af Rasmus Svarre, cand. mag. i visuel kultur. Illustrator og billedkunstner. Han har tidligere illustreret bøgerne "Magtens kartografi" (2006) og "Epi-demos" (2011), skrevet af filosoffen Anders Fogh Jensen.

Forsider

Anmeldelser