ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Kookaburra

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Kookaburra billede.jpg


Kookaburra logo.jpg


 

Science fiction-serie af Crisse og Nicolas Mitric. På fransk er der i 2013 udgviet 7 album, hvoraf nr. 1, og 4-6 er udgivet på dansk.

Serien har to underserier, Kookaburra Universe på 15 album og Kookaburra K på 3 album, der også er udgivet i en engelsk samleudgave.

Forlagets resumé

'Fem gudebørn vil blive født. De vil være blive spredt over hele universet. Fire af dem er gode, men ikke det femte. I dette barn vil kookaburras ånd befinde sig, og den vil påkalde sig os.' Sådan lyder forudsigelsen, som har genlydt fra Australien over den gamle planet Jorden i 20 000 år. Jordens allierede, amazonerne og de farlige dakoider, som i århundreder har kæmpet om magten i Mælkevejen, vil samle børnene et efter et for at komme i besiddelse af den magt, der opstår, når gudebørnene bliver forenet. Dragan Preko, en kriger fra Jorden, bliver sammen med Skullface med det vansirede ansigt ført til planeten Dakoi for at befri den sidste af troldomsridderne. Han er måske i stand til at forstå og tyde profetien. Men de er skarpt forfulgt af amazonerne fra Liliths matriarkat, kongen af Callyste, der står i forbund med Jorden, wombat-troldmændene og Den sorte Prins' kloner! Disse hændelser beskrives i den første cyklus af Kookaburra-fortællingerne, som består af fem album. Forfatteren Crisse, senere hjulpet af tegneren Mitric, arbejder for tiden på den anden cyklus, der vil bestå af tre album, som er en direkte fortsættelse af den første cyklus.

Album i serien

Eksterne links