ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Kurt Dunders bedrifter

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
(Omdirigeret fra Kurt Dunder)
Skift til:navigering, søgning

Kurt Dunder er en dansk tegneserie, skrevet og tegnet af Frank Madsen. Hovedpersonerne er den piberygende eventyrer Kurt Dunder og hans ven Bill Milton, som sammen med aben Attila rejser rundt og opklarer de særeste gåder og mysterier. De kommer verden rundt, f.eks. i albummene Kurt Dunder i Afrika og Kurt Dunder i Tyrol. Serien er udgivet på Forlaget Carlsen.

Kurt Dunder

Album udgivet på dansk

  1. Kurt Dunder i Afrika (1991)
  2. Kurt Dunder på Grønland (1994)
  3. Kurt Dunder i Tyrol (2000)

   Den månesyge mumie (2015)

Kurt Dunder & kompagni

2002-03 udkom tegneseriehæftet Kurt Dunder & kompagni, der indeholdt historien Kurt Dunder & Nanobotterne. Denne historie udkommer som 100 siders bog i mangaformat til efteråret 2008. Der er produceret et lydspor til de første 12 sider, der kan høres gratis på tlf. 3348 4800.

Kurt Dunder & Den månesyge mumie

Der eksisterer også en 6 siders Kurt Dunder-historie, Den månesyge mumie, som blev offentliggjort i 1993 i antologien Gale streger nr. 6. Den var skrevet af Ingo Milton, layoutet af Frank Madsen og tegnet af Sussi Bech.

Læserføljeton: Kurt Dunder & Marianergraven

Kurtdunder jam 20060214.jpg
Kurtdunder jam 20060227.jpg

I det første Kurt Dunder-album, "Kurt Dunder i Afrika", nævner Kurt i forbifarten, at han og Bill netop har været på et eventyr i Marianergraven. På Seriejournalens forum kunne man være med til at skrive på Kurt Dunder og Marianergraven og få sit afsnit illustreret af Frank Madsen. Link: Kurt Dunder og Marianergraven.

Kurt Dunder: De apokryfe skrifter

"Kurt Dunder: De apokryfe skrifter" er en eksklusiv luksushardcover på 36 sider, der samler alle de droppede historier, tilløb, side 1'er, bortredigerede sider og KD-illustrationer udført i andre sammenhænge end Kurt Dunder-albummene. Indeholder bl.a. historierne "Kurt Dunder i Barokko", "Spåkage-mysteriet", "Den fembenede Gris" og "Kurt Dunder og Marianergraven". Udgivet af Eudor Comics og kan kun købes ved arrangementer, hvor tegneren signerer sine bøger.

Kurt Dunder og nazi-guldet

"Kurt Dunder og nazi-guldet" er Frank Madsens 24 timers marathon-tegneserie fra Seriejournalens Tegneserie-Marathon 18. oktober 2008. Seriens 24 sider blev skrevet og tegnet på 23 timer og 57 minutter, og den havde oprindelig titlen Kurt Dunder og stasiguldet. Den er udgivet i en farvelagt luksusudgave, der sælges online fra forlaget Eudor Comics.

Kurt Dunder på mobiltelefon

Fra september 2008 har Kurt Dunder været tilgængelig på de nordiske og tysktalende markeder som interaktiv mobiltelefon-tegneserie, produceret af det danske firma Catooz. Alle afsnit er tilgængelige via Nokias OVI-portal og en anmeldelse kan læses på portalens blog.

Kurt Dunder på svensk

"Kurt Dunder: Kalla mig Ishmadunder!" skrevet af Peter Becher og tegnet af Frank Madsen er udgivet i Edvard nr. 2, et tegneserietillæg til gratisavisen Nya Upplagan.

Kurt Dunder på engelsk

"Kurt Dunder in Tirol" er en engelsk udgave af Tyrol-albummet, udgivet på Eudor Comics og solgt via internettet.

Forsider