ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Kurt Dunder på Grønland

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Kurt Dunder i Afrika Seriel rækkefølge Kurt Dunder i Tyrol »
 
 

Kurt Dunder 2.jpg

Kurt Dunders bedrifter 2
Forfatter: Frank Madsen
Tegner: Frank Madsen

Danske udgaver:

Resumé

Fire geologer er forsvundet i det nordøstlige Grønland. I 14 dage har United Minerals intet hørt over radioen, og et frygteligt uvejr lammer al flytrafik i området. Satellitfotos af geologernes lejr viser, at den er forladt. Professor Gravesens sidste melding var, at ekspeditionen havde fundet guld. Den ver- densberømte videnskabsmand og opdagelses rejsende Kurt Dunder bliver sendt af sted med hundeslæde for at finde ud af, hvad der er sket med guldet - og geologerne. Men Kurt Dunder og hans ledsagere Bill Milton og chimpansen Attila er ikke alene..! (www.carlsen.dk)

Andre udgaver

Gik i 1993 som daglig føljeton i avisen B.T. Har også været bragt som internettegneserie på www.runnerteam.dk i slutningen af 1990'erne.

Trivia

To af seriens figurer bygger på virkelige personer: Kurt Dunders forlægger hr. Søndergaard er bygget over Carsten Søndergaard, tidligere redaktør på Carlsen Comics og den, der antog serien til bogudgivelse i 1990. Også direktøren for United Minerals har inspiration i virkeligheden.

Eksterne links