ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Når jeg ikke er til stede

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Kronologisk rækkefølge I dag har jeg gode ben »
 

Når jeg ikke er til stede.jpg

 
Forfatter: Lars Horneman
Tegner: Lars Horneman

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE er et tegneserielangdigt af Lars Horneman, der undersøger, hvad det vil sige at være et moderne menneske i København i dag. At være mand og alene.

NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE er en løbetur i Frederiksberg Have, et skuldertræk når den gamle dranker i opgangen dør, en smerte over ikke at blive elsket tilbage. NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE er en tegnet stemme fra hverdagen, en afbildning af tiden, så vi kan se den gå.

Lars Horneman (f. 1966) står bag en række børnebøger, billedbøger og tegneserier. Heriblandt børnebogsserien om ASTA og albumserien FRIDA. Med tegneserielangdigtet NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE går han nye veje. Med afsæt i egne livserfaringer og bevæbnet med lige dele tankeflugt og stærke tegninger giver Horneman et unikt bud på hverdagens og kærlighedens afgrunde og muligheder.

Værket blev i 2015 nomineret til Bedste danske tegneserie i 2014. http://pingprisen.dk/lars-hornemann-naar-jeg-ikke-er-til-stede/

Anmeldelser