ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Nørdesen

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Nørdesen (The Buckets) er en amerikansk avistegneserie, der bl.a. har været bragt i seriebladet Basserne. Serien er tegnet af af Scott Stantis.

Fra forlagets hjemmeside

Det er ikke spor let at blive voksen... især hvis man er gift, har en teenagesøn, (der er så let at omgås som den slags nu ER i den alder) og en efternøler (med megen fantasi og virkelyst) fast arbejde, villa, vovse og volvo og mange, mange faste månedlige udgifter. Og når både spejl og badevægt opfører sig underligt mandag morgen erkender de fleste af os vel, at det frygtede øjeblik er passeret... man ER voksen. Men det tackler Michael og Maja Nørdesen på – næsten – fin vis. Selv når svigerfar flytter ind hos dem, og straks danner fælles front med sine børnebørn mod forældrene, så forsøger Michael og Maja alligevel at tackle problemerne på en fair måde. Stregen er moderne og særdeles velegnet til reproduktion, og seriens indhold med de velkendte situationer omkring en begyndende midtlivskrise samtidig med at kroppens udseende og opførsel ikke længere er, hvad den vistnok var engang, beskrives med vid, elegance og kærlig selvironi. Det er simpelthen serien for alle mellem 25 og 60 år.