ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Os fra 68

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Avistegneserie af Jimmy Johnson. Bl.a. udgivet som album.


Os fra 68 stribe.jpg


Distributørens beskrivelse

Der var en gang for længe siden et årti man kaldte 1968.

Der skete en del for mange mennesker og ikke mindst for to unge ved navn Arlo og Janis. De blev forelskede og så frem til en verden i fred, frihed og evig sommer.

Men hen ad tidens stenede stier skete der noget. Pandebåndene, sandalerne og de psykedeliske plakater blev på snigende vis erstattet af stræbermapper, karrierer og farve-TV.

Idealerne er gemt, men ikke glemt ... og de har en kedelig tenden til at vise sig på de mest ubelejlige tidspunkter, som når man vil købe en sejlbåd, overveje at stemme konservativt eller anskaffe et nyt kontokort.

Familiens yngste medlem er Jimi. En ung mand med stærke meninger, der har lært Arlo og Janis meget ... både om sig selv og om hvad DERES forældre måtte stå model til.

ARLO OG JANIS er en serie om dem, der har kunnet forene deres ungdoms idealer med deres overlevelsesinstinkt ... på gode dage.

Selv om serien startede som en satire over tresser-generationen har den langsomt ændret sig til en egentlig familieserie, der ikke går af vejen for bidske kommentarer om forbrugersamfundet og modefænomener.

Eksterne links