ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Paris

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Paris.jpg

 
Forfatter: Maarten Vande Wiele
Tegner: Maarten Vande Wiele
Oversætter: Naja Møllmann-Ibsen
Format: 224 sider (?) ca. 15 × 21 cm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Tre veninder søger lykken i den parisiske verden af glimmer og glamour. Hope drømmer trods sit vansirede ansigt om at blive topmodel. Faith forestiller sig en karriere som sangerinde og skyr ingen beskidte tricks for at komme frem. Chastity vil bare være rig og berømt og bruger gerne sin smukke krop til at nå sit mål. Alle tre kommer de til at betale berømmelsens pris.

Smukke mennesker med grimme ideer gør PARIS til en usund cocktail af Vogue, Dior og Fifty Shades of Grey. I denne den sorteste af sorte komedier stilles alt, hvad man har hørt af slibrig sladder om den forsumpede bagside af mode, berømmelse og succes til offentlig skue i rampelyset og på catwalken. Maarten Vande Wiele har skabt en begavet og underholdende blanding af kitsch, glamour og samfundssatire om en verden besat af skønhed, penge, status og magt – og åbner et vindue ind til det hysteriske, vilde kaos, der hersker bag scenen, og som man ikke kan se fra sin dyre plads på første række langs catwalken.

PARIS er blevet betegnet som tegneseriens Sex and the City, selvom dens underliggende mistrøstighed også har givet den prædikatet verdens første graphic trash novel. I sine stilfulde tegninger hylder den på mere end 200 sider utilsløret modens verden, men historien viser også bagsiden af det glamourøse liv. I PARIS er der aldrig langt til knivskarpe tunger, markerede kindben, haute couture, giftigheder, botox og coke i lange baner.

Forsider