ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Perler for svin

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Avistegneserie af Stephan Pastis.


Perler for svin.jpg


Distributørens beskrivelse

I seriens verden kan dyr tale så godt som mennesker – og totalt misforstå hinanden med samme lethed. De fire hovedpersoner beskæftiger sig mest med at gå totalt galt af hinanden, sig selv og tilværelsen i øvrigt.

Rotte er en selvcentreret, grådig og temperamentsfuld gnaver hvis bedste (og eneste) ven er Gris, en med god grund ydmyg orne, hvis blide gemyt og begrænsede åndsevner får ham til at sige og gøre ting, der helst hverken skal siges eller gøres.

Hvis Zebra skulle skrive en jobbeskrivelse, ville det ske under titlen ”byttedyr”. Han ser det som sin primære opgave at beskytte sig selv og sine artsfæller mod steppernes rovdyr, hvilket naturligt nok gør ham til seriens humanist. Ged adskiller sig fra de andre ved at være velbegavet, men bliver trods bedre vidende hele tiden indrulleret i deres diskussioner.

Stregen er minimalistisk, men ikke nær så ukompliceret, som den ser ud. Det samme gælder vittighederne, der som de fleste moderne striber, tit stiller krav til læserens forestillingsverden. Her vendes ting ikke bare på hovedet, men præsenteres også fra de skæveste og mest uventede vinkler.

Eksterne links