ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Poeten og Lillemor

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
(Omdirigeret fra Poeten & Lillemor)
Skift til:navigering, søgning

Poeten og Lillemor logo.jpg


Lillemor.gif


Dansk humorserie af Jørgen Mogensen. Har gået i bl.a. Seriemagasinet.

Poeten 2.jpg Poeten 3.jpg Fra Seriemagasinet.

Album og mini-album

Poeten og Lillemor badning.jpg Poeten 1.jpg

Bøger

Bogserien

Poeten og Lillemor komplet.gif

Ambitiøst projekt fra Bogfabrikken. I årene 2005-2008 udkom 10 bøger, en med de farvede sider fra Hjemmet og 9 med sort-hvide dagstriber. Dagstriberne starter fra 1961, da tegneserien fik talebobler. Planerne var at udgive hele serien i indbundne bøger, men desværre standsede projektet, og kort efter holdt Bogfabrikken op som tegneserieforlag.

Filmserien

Poeten og Lillemor filmplakat.jpg

Tegneserien dannede grundlag for Erik Ballings filmserie med Helle Virkner og Henning Moritzen i de to titelroller.

Originalstriberne

Fra og med 2006 er det blevet muligt at købe de originale striber fra Jørgen Mogensens hånd. Takket være et samarbejde mellem Jørgen Mogensens arvinger og online kunstsitet Comicart.dk kan man nu investere i originaltegningerne, der oprindeligt blev bragt i dagbladene Politiken og Berlingske Tidende. Der vil løbende blive sat nye striber til salg.

Poeten og Lillemor i Basserne

Som en hyldest til tegneren Jørgen Mogensen, blev der bragt en længere artikel og en del striber i bladet Basserne nr. 699 og 701. Serien har desuden været på gæstevisit i nr. 85, 274 og 320.

Anmeldelser

Eksterne links