ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Radio Gaga

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Humoristisk avistegneserie af nordmanden Øyvind "Flis" Sagåsen.

Radio Gaga logo.jpg

Distributørens beskrivelse

Om serien

På en lokalradio arbejder en lille gruppe MEGET forskellige mennesker. Vi følger dem i deres kaotiske hverdag på stationen... og deres tit endnu mere kaotiske privatliv. Det hele sker i højt tempo og højt humør, og serien krydres med fornøjet satire over tidens trends. Fra metroseksuelle fars drenge til computerspilsfikserede heavy metalfans og ugens tilbud på åndelige bevægelser.

"Flis"

Øyvind "Flis" Sagåsen (f. 1969) er en del af den bølge af norske serietegnere, som nu for alvor gør sig gældende i den skandinaviske presse. Sagåsen, der både skriver og tegner Radio Gaga, har tegnet og skrevet til norske aviser og serieblade siden 1989 og også været projektudvikler på en række cd-rom-udgivelser. Inspirationen til Radio Gaga kommer fra en periode, hvor han arbejdede som redaktør i Oslo. Han og hans familie bor nu i Stavanger.

Figurer

Børge

Med begge ben solidt anbragt i ethvert tilgængeligt spinatbed står han for lokalstationens opsøgende journalistik. Et totalt fravær af situationsfornemmelse opvejes (delvist) af en ukuelig vilje til at tjene stationen bedst muligt og blive lokalmester i at spille Hitman... ikke nødvendigvis i nævnte orden.

Britta

...står for livsstilprogrammerne. Hun er 100% tilhænger af enhver åndelig bevægelse eller urtekur som måtte dukke op i ugens løb. Hun ser sig selv som en varm, uafhængig, sensuel og selvsikker kvinde i sin bedste alder... og når omverden ikke gør det samme, så kan kun en hysterisk tudetur og floder af hyldebærte og rødvin bringe hende på fode igen.

Rolf

Et omvandrende meteornedslag af standpunkter om alt og alle. I debatprogrammet "Mit fædreland! Min mening!" stiller han de skrappe spørgsmål og ikke spilder tiden med at vente på svar.

Wo

Teknikeren, der forsøger at sikre kollegaernes katastrofer når klart og tydeligt frem til de sagesløse lyttere... en opgave, der kan være lige så vanskelig som formålsløs.

Preben

Han blev født med en sølvske i munden og en kæp i øret. Via familiefirmaets skattetænkning blev Preben direktør, og hvad han ikke ved om radiodrift kan fylde 19 biblioteker. Når han lejlighedsvis kigger forbi, er det mest for at lægge an på Wo.

Torben

Stationens unge redaktør. Torben har en indbygget (om end tit grundløs) tillid til at alt nok skal gå i sidste ende. De jævnlige besøg på stamcafeen og singlekulturens evige jagt på det andet køn, hjælper med at aflede ham fra at gå løs på hele staben med et haglgevær.


Album i serien

Serien udgives i albumform på norsk, og januar 2018 er der udgivet 9 album.

Bøger i serien

Stribe

Radio Gaga stribe 545.jpg

Eksterne links