ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Sandet i Sarasvati

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 

Sandet i Sarasvati.jpg

   
Romanforfatter: Risto Isomäki
Tegneserieforfatter: Petri Tolppanen
Tegner: Jussi Kaakinen
Oversætter: Siri Nordborg Møller
Originaltitel: Sarasvatin hiekkaa
Romanudgave: 2005
Original tegneserieudgave: 2008

Danske udgaver:

Forlagets resumé

Sergej Savelnikov sendes til Indien for at deltage i undersøgelsen af nogle arkæologiske fund. Sammen med sin forskerkollega, Amrita Desai, finder han årsagen til, at en nyopdaget undersøisk ruinby ud for Indiens kyst er gået til grunde.

Amrita er overbevist om, at der er en sammenhæng med Platons ældgamle fortællinger om Atlantis, syndfloden, forsvundne kulturer og de syv vismænd, der reddede sig væk i en ark.

I Finland spekulerer Kari Alanen på, hvordan man kan forhindre, at gletsjerne smelter, og noget går op for ham under en rejse til Caribien, hvor han gør nogle overraskende naturiagttagelser.

I Grønland forsker Susan Cheng også i gletsjere sammen med sin forskergruppe, og det bliver pludselig ramme alvor, da hun finder sig selv hængende i en tynd tråd over Indlandsisens afgrund.

De forskellige iagttagelser danner efterhånden, som brikkerne falder på plads, et billede af en gruopvækkende fremtid, der med ét kommer meget tæt på.

Sandet i Sarasvati er en smukt illustreret grafisk roman over et højaktuelt tema om global opvarmning og en mulig foruroligende fremtid. Den er baseret på den prisbelønnede finske roman af samme navn.

Forsider

Anmeldelser