ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Signe Parkins & Drawings

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Signe Parkins tegninger.jpg

 
Forfatter: Signe Parkins
Tegner: Signe Parkins

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Signe Parkins & Drawings er et udpluk af tegneren Signe Parkins' dagbogsskitser, der fortæller om en kvinde med børn og mand, dagligdagen i Aarhus, udformet med krøllede og sanselige abstraktioner over det banale. I skitsernes undersøgende streg findes en fin sans for mellemrummene. Der, hvor der gøres en lille pause.

Dagbogen tegner Signe Parkins i A5 skitsebøger, som hun beklæder med forskelligt stof. Det udvalg, Basilsisk Tegneserie udgiver, er trykt som en faksimile af den rigtige dagbog, således at form, farve, tekstur fremstår som Signes egne bøger. Signe Parkins har beklædt hele første oplag med forskelligt genbrugsstof, for at understrege det personlige.

Signe Parkins er født i 1979. Hun er uddannet fra Designskolen Kolding. Signe Parkins har siden 2005 tegnet dagbogsskitser, og begyndte at poste tegningerne på sin blog i 2009. I 2012 modtog hun Pingprisen for bedste danske net-tegneserie. På bloggen kommer der stadig nye tegninger. Dem kan du følge her.