ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Skabelondiskussion:Nyheder

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Jeg tillader mig lige at rette lidt i nyheden om filmatiseringen af The Spirit - selvom Miller øjensynligt skal instruere filmen, er det nu engang Will Eisner der har skabt figuren og universet :) ezme 24. Maj 2007 kl. 22:05 (CEST)


Jeg har lige tilføjet nyheden om Mangismos betalingsstandsning, men er lidt i tvivl om præcis hvad temaet her er. Størstedelen af nyhederne er comicwiki-relaterede, og så er der enkelte relateret til den øvrige verden. Hvad er det meningen, nyhedsboksen skal bruges til? Mit personlige bud ville være: 1) at komme med comicwiki-nyheder og 2) at promovere comicwiki-artikler med udgangspunkt i reelle nyheder. 2 vil sige, at relevans-kriteriet for en nyhed ikke er, hvor stor nyheden er i tegneserieverdenen, men hvor meget baggrundsinformation den vil kunne linke ind til her på comicwiki, hvis den skrives. Giver det mening? --S-mand 29. Jul 2007 kl. 13:05 (CEST)

Meget fint bidrag, tak, jeg synes absolut det er relevant. I forhold til andre nyheder, ja, vi har ikke rigtigt helt vidst hvad vi skulle bruge boksen til, men jeg synes den er vigtig at have for at signalere "liv". Personligt synes jeg at boksen skal være åben for alle tegneserie-relaterede nyheder, dog giver det mest mening hvis der er tale om nyheder en relation til danske tegneserier, altså ligesom med kriterierne for indhold. Jeg synes ikke nødvendigvis at nyhedsboksen kun skal promovere indhold der er oprettet på CW, jeg synes også gerne der må være "røde links", altså links til nye artikler. Joen 29. Jul 2007 kl. 20:10 (CEST)
Tillod mig i øvrigt at lave et "læs mere" link til deres pressemeddelelse. Joen 29. Jul 2007 kl. 20:14 (CEST)
Fremragende ide. --S-mand 29. Jul 2007 kl. 20:29 (CEST)

Pas på spam høstere

Dejligt at se at nyheds-boksen bliver brugt, og ansvarligt endda! Jeg vil dog lige advare om at skrive email adressen direkte ind, på den måde. Der er spam robotter der søger google efter email adresser i formatet "test@example.com". Så får man bjerge af spam. Det kan derfor betale sig at skrive mail adressen på "menneske sprog", f.eks. redaktion [snabela] ddfr.dk. Blot et tip. Joen 1. Aug 2007 kl. 23:38 (CEST)

Lang artikel

Den här artikeln börjar bli litet lång. Det kanske är bättre med en bot som delar upp den i äldre artiklar med history-länk (om ni förstår). Wakuran 4. jun 2009, 10:57 (CEST)

Firkantede æg fra Kina

Det er faktisk ikke nogen nyhed at man kan lave firkantede æg. Et billede bliver vist i artiklen De firkantede æg fra Peru, og jeg mener det er adskillige år siden jeg så en artikel om de plastikbægre. Benadikt 21. maj 2010, 13:58 (CEST)