ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Stiletto

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Stiletto.jpg

 
Forfatter: Palle Schmidt
Tegner: Palle Schmidt

Danske udgaver:

Side 88

Forlagets beskrivelse

To strømere, der er babysittere for et vidne, skydes ned på klods hold på det hotel, de opholder sig på. Vidnet er forsvundet, og Alphonse og den erfarne, men noget udbrændte Maynard sættes på sagen. Den uheldige episode hænger sammen med en mistanke om en læk i politiet - som går under navnet 'Stiletto' - og som fodrer den anden side med informationer.

Men Alphonse og Maynard har kun 24 timer til at opklare dobbeltmordet, før politiets interne afdeling med Khouri i spidsen tager over. »Den kælling kommer til at lave helvedes problemer for os. Vi er på spanden!« siger Maynard. Hans bange anelse kommer til at holde stik.

Palle Schmidts Stiletto er thriller på tegneserieform som de bedste amerikanske film og tv-serier med et stramt og velfortalt plot og en dialog, hvor kun de sejeste strissere kan klare mosten. Stiletto ligger i forlængelse af Palle Schmidts tidligere værker, Blodets konkubine (2008) og Skyggen af bevis (2005), hvoraf førstnævnte blev udsendt på amerikansk i 2010.

Eksterne links

Anmeldelser