ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

The Second Stage Turbine Blade

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Seriel rækkefølge The Second Stage Turbine Blade Vol. 2 »
 
 

AW.jpg

The Armory Wars 1
Forfatter: Claudio Sanchez
Tegnere: Gus Vasquez & Mike Miller
Originaludgave: 2008: Evil Ink Comics     ISBN 978 1 58240 941 2

Danske udgaver:

  • Ikke udgivet på dansk

The Second Stage Turbine Blade Vol. 1 er en science fiction grafisk roman, der i princippet opsamler de første fem hæfter i Armory Wars-serien i en integreret historie, der opfølges af The Second Stage Turbine Blade Vol. 2. Det er skrevet af Claudio Sanchez, der også er sanger i det progressive metal-band Coheed and Cambria.

Resumé

Ægteparret Coheed og Cambria Kilgannons fredelige tilværelse ændres dramatisk, da de narres til at slå alle deres børn ihjel, og de finder ud af, at hele deres solsystems skæbne ligger i deres hænder. Historien følger Coheed og Cambrias kamp imod dem, der fik dem til at slå deres børn ihjel, samt deres eneste overlevende søn, Claudio, som finder ud af, at han har overnaturlige evner.

Trivia

Gyser- og ultravoldselementer

The Second Stage Turbine Blade er også navnet på Coheed and Cambrias første CD, og flere af figurerne fra denne optræder også i tegneserien. Både Sanchez' tegneserier og lyrik til Coheed and Cambria er sat i et science fiction-univers og dertilhørende historie, som kaldes Armory Wars.

Selvom denne serie primært er en science fiction-serie, så er der både elementer fra ultravoldgenren og gysergenren, så som dæmoner og diverse former for grafisk vold.