ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

The devil Ororon

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Thedevilororon01.jpg


Japansk fantasy-manga af Hakase Mikuzi, der handler om det umulige kærlighedsforhold mellem en engel og en dæmon.

Serien er kendetegnet ved dens meget høje og androgyne figurer. Den er på 4 bind og alle er udkommet på dansk ved forlaget Mangismo.

Forlagets resumé

En regnvåd mandag redder Chiaki en såret djævel: Ororon, mørkets fyrste. Som tak vil han opfylde et, men kun ét, af Chiakis ønsker. Og hun er ikke i tvivl: "Bliv hos mig for altid". Det er Chiakis eneste ønske, og sådan begynder deres liv sammen.

Det bliver ikke let, for som arvtager til underverdenens trone har Ororon mange fjender. Ustandseligt må han forsvare sig imod monstre, dæmoner og endda familiemedlemmer, for selv at overleve.

Chiaki er et resultat af den forbudte kærlighed mellem en ærkeengel og et menneske, og hun hader vold. Men efterhånden går det op for dem, at Ororon ikke er den eneste, hvis liv er i fare.

Hvad er det for enorme kræfter Chiaki indeholder, og kan hun overleve uden at dræbe? Er det virkelig muligt for en djævel og en fredselskende engledatter at blive sammen for altid? Vil Chiaki fortryde sit ønske...?

Album i serien

  1. The devil Ororon bind 1
  2. The devil Ororon bind 2
  3. The devil Ororon bind 3
  4. The devil Ororon bind 4

Anmeldelser