ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Vildfarne piger

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Vildfarne piger.jpg

 
Forfatter: Alan Moore
Tegner: Melinda Gebbie
Oversætter: Niels Søndergaard
Originaltitel: Lost Girls 1-3
Originaludgave: 2006: Top Shelf
Format: ca. 330 sider (?) farver

Danske udgaver:

Forlagets resumé

Året er 1913 og på østrigske Hotel Himmelgarten indlogerer tre kvinder sig, mødes tilfældigt og samles om at føre deres erotiske fantasier ud i livet.

De tre kvinder er intet ringere end tre velkendte pigeskikkelse fra verdenslitteraturen, men nu modnet som kvinder: Alice fra "Alice i Eventyrland" er nu gråhåret og kaldes Lady Fairchild, Dorothy fra "Oz"-fortællingerne (og nu i 20'erne) går under navnet Dotti Gale, og Wendy fra "Peter Pan" er blevet til mrs. Potter og gift med en midaldrende forretningsmand, der har søgt ly på hotellet for at få ro til at affærdige sine skibsrapporter.

Vi er på tærsklen til Første Verdenskrig, og midt i opbygningen til ragnarok mødes de tre kvinder og deler deres erotiske barndomsfantasier. Og de er både levende og altomfattende hvad seksuelle tilbøjeligheder angår, og foruden Alice, Dorothy og Wendy inviteres alle med til at deltage, fra hotellets gæster til dets ansatte.

Forsider

Anmeldelser