ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Album (layoutguide)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Denne side er en layoutguide til et album! Se også layoutguiden til en serie og ComicWikis andre skabeloner.

Herunder ser du vores standardside, når vi begynder at skrive om et album i en serie. Man kan selvfølgelig tilpasse den som man har lyst til, men her får man nogle ting forærende, f.eks. infoboksen i højre side og serieoversigten i bunden. Vil du gerne påbegynde en helt ny side, kan du klikke på fanen Rediger øverst på siden og kopiere hele wikikoden fra linien <!-- Albumartikel starter her --> og sætte den ind på en ny side. På den nye side må du så tilpasse artiklens indhold til dit eget. Du kan eventuelt starte med at skrive et resumé, lidt baggrundsviden eller noget trivia. Til højre på siden har vi en meget brugbar skabelon, vores Album-infoboks. Den bruger vi til at vise albummets forside og nogle grundlæggende oplysninger. I bunden af siden har vi en Serieoversigt, den er smart til at give et overblik over alle udgivelser i en serie, som vi gør på mange album-sider.


Seriel rækkefølge Velkommen til Alflolol »
« De tusinde planeters imperium Kronologisk rækkefølge Velkommen til Alflolol »
 

Linda og Valentin 01 DK.jpg

Linda og Valentin 1
Forfatter: Pierre Christin
Tegner: Jean-Claude Mézières
Originaltitel: Le pays sans étoile
Originaludgave: 1972: Dargaud

Danske udgaver:

Lidt om albummet

Her skriver vi som regel lige et par ord om albummet - dets stil, dets betydning, dets særegne kendetegn og ligende.

Resumé

Her kan du evt. skrive et kort resumé af historien, eller hvad du ellers måtte have af bemærkninger til albummet, dens skaber(e), tegnestil osv.

Trivia

Det kunne jo være der var noget helt specielt ved dette album... går figurerne igen i andre album? Er dette den specielle udgave hvor alle F'erne er vendt på hovedet? Her kommer alle hemmelighederne frem...

Andre udgaver og forsider

Nogle gange er der lavet specialudgaver at et album - dem kan man vise med <gallery>-visning. Også originaludgaver og andre udenlandske udgaver kan vises her.

Hvordan bredde- og højdevalg påvirker billederne i <gallery>-visning er beskrevet med eksempler i diskussion: Hovedjægernes land.

Bemærk at gallery-visningen ikke er særlig velegnet til for megen billedtekst - det nederste eksempel er at foretrække.