ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Barn af Kaimantræet – den samlede udgave

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Vindens passagerer 1-5 Seriel rækkefølge
 
 

Barn af Kaimantræet.jpg

Vindens passagerer 6-7
Forfatter: François Bourgeon
Tegner: François Bourgeon
Oversætter: Jens Peder Agger
Format: 168 sider (?) farver 240 × 319 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Om Vindens passagerer: Barn af Kaimantræet – Den samlede udgave

Louisiana, 1863. Efter Nordstaternes erobring af New Orleans forlader den unge pige Isabeau – kaldet »Zabo« – familien Murraits ødelagte plantage for at opsøge sin lillebror Nano, der har søgt beskyttelse hos en slægtning. Undervejs slår hun følge med en fransk fotograf, og sammen begiver de sig ud på en livsfarlig rejse mod nord i Den Amerikanske Borgerkrigs skygge.

Da det umage par når frem til gården Lananette ved Mississippiflodens delta, genser Zabo sin oldemor – hvis fornavn hun bærer – Isabeau de Marnaye. Foranlediget af Zabos nysgerrige spørgsmål begynder den nu 98-åriga Isa at fortælle en bemærkelsesværdig historie om slaveoprør, flugt og forbudt kærlighed. Og selv om der er 80 år mellem de to kvinder, har de i hvert fald én ting til fælles: deres brændende længsel efter frihed og selvstændighed.

Om Vindens passagerer

Næsten 25 år efter at François Bourgeon havde afsluttet sin oprindelige fembindssuite om den oprørske adelspige Isa og taget afsked med hende, fri og lykkelig, på en strand i Saint-Domingue i Fransk Vestindien, vendte han tilbage til sit gennembrudsværk for at fortælle, hvad der senere skete.

Barn af Kaimantræet har tidligere været udgivet i to bind, men er her samlet i ét. Det samlede værk med Vindens passagerer kommer også til at omfatte to bind med titlen Kirsebærrenes blod.

Med stærkt udvidet noteapparat i forhold til førsteudgaven.

Forsider