ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Bathos

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Dansk fanzine redigeret og udgivet af forfatteren Erwin Neutzsky-Wulff. Opstod oprindeligt som et fritidsprojekt hvor forfatteren som stort set eneste bidragsyder anmeldte film indenfor gyser- og science fiction-genren. Bladet har siden udviklet sig til også at indeholde artikler af mere esoterisk karakter samt politisk satire.

Trods sit primære fokus på film-genren indeholdt tidlige numre af bladet lejlighedsvist artikler som også berørerte tegneseriefigurer som for eksempel Superman, hvis tegnefilmsudgave er anmeldt i nummer 59.

Bladet og den medfølgende DVD sælges primært i abonnement fra forfatteren selv og via specialiserede butikker som Rock-Uglen og Fantask. Nye numre og deres indhold annonceres løbende på redaktørens hjemmeside.

Udgivelser

Smagsprøve på Grandenettis bidrag til nr. 75

Fra Nr. 90 bliver tegneserieindholdet yderligere prioriteret op, dels gennem artikler om Dick Tracy, det danske tegneseriemarked og gyserserier. Desuden vil der på den medfølgende DVD kunne findes tegneserier fra den såkaldte golden age som nu er i offentligt domæne.