ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Blodets bånd (Holmes)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning


« Farvel til Baker Street Seriel rækkefølge L'ombre du doute »
 
 

Holmes 2.jpg

Holmes 2
Forfatter: Luc Brunschwig
Tegner: Cecil
Oversætter: Ole Steen Hansen

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Sherlock Holmes dør den 4. maj i 1891 i Reichenbachvandfaldet og ofrer sit liv for at rive sin værste fjende, professor Moriarty, med sig i afgrunden. Nyheden spredes meget hurtigt over hele verden og bekræftes af hans bestandige rejseledsager, doktor Watson. Efter Holmes' død er det op til doktor Watson at samle trådende fra efterforskningen. Han tager læseren med gennem den dramatiske efterforskning og 1800-tallets London med mørke gader og skumle kroge.

Det franske makkerpar Cecil og Brunschwig har med denne grafiske roman skabt et stemningsfuldt og fascinerende univers omkring en af historiens mest berømte detektiver. Tegningerne er for det meste udført i en blå-grøn farve - bortset fra den retrospektive episode, hvor Holmes' forældre lærer hinanden at kende - hvad der giver det hele et indtryk af diset og mystisk.

Luc Brunschwig er uddannet indenfor reklame og markedsføring og har stået for teksten, imens Cecil, der er grafiker, journalist og illustrator, står bag bogens smukke og omfattende illustrationer. Cecil har udgivet flere tegneserier og også modtaget priser i sit hjemland.

Anmeldelser