ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Brugerdiskussion:Mordru

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Hej igen.
Det ser ud til, at E-voke vil udgive Barelli i RIGTIG kronologisk orden, altså ikke sådan som albummene blev udgivet. Og du har fået sat historierne i rigtig rækkefølge i oversigten. Det ville være fint at få dokumenteret, hvornår de blev udgivet første gang, og hvor. Kender du nogle sider på nettet, hvor man finder disse oplysninger? Mvh. Benadikt (diskussion) 28. feb 2020, 11:40 (CET)

Jeg tror jeg har fundet de relevante oplysninger på bdoubliees Benadikt (diskussion) 28. feb 2020, 11:54 (CET)
Ja, det er bdoubliees. Mordru (diskussion) 28. feb 2020, 14:53 (CET)


Hej Mordru. Tak for dine bidrag. Du er meget velkommen til at udbygge oversigten over Tim og Thomas. Som du nok har bemærket, mangler en del oplysninger, bl.a. om de franske album. Mvh. Benadikt (diskussion) 14. feb 2018, 01:21 (CET)

Hej Mordru. Jeg har ledt efter Article 13, men kan kun finde den i meget lav opløsning. Du har vel ikke fundet et skan, der er "godt nok" til at bruge i en artikel? (Da "historien" kun er på én side, er det nok at vise den første halvside, vi bør ikke vise hele historier af hensyn til ophavsretshaverne). M.v.h. Benadikt (diskussion) 10. okt 2018, 21:57 (CEST)
Desværre; kun det slørede eksempel man kan finde på https://www.spirou.com/animations/onu/telecharger/DP_Spirou_ONU.pdf . Men historien er jo først udkommet i dag, så hvis vi venter lidt, dukker bedre scans nok op på Nettet. Mordru (diskussion) 10. okt 2018, 22:21 (CEST)

Jeg har oprettet en ændret oversigt på diskussionssiden for Henrik og Hagbart. Det så ud til, at du havde problemer med dimensionerne. Mvh. Benadikt (diskussion) 31. okt 2018, 21:04 (CET)

Ja, jeg kunne overhovedet ikke få dem til at fungere. Mordru (diskussion) 31. okt 2018, 21:39 (CET)
Det er nok kommandoerne "rowspan" og "colspan", som kan være lidt svære at overskue. Her er et par eksempler på, hvordan de fungerer.
Denne celle strækker sig over 4 kolonner
Denne celle strækker sig over 2 rækker, teksten
er centreret op-ned og med linjeafstand 11pt
Også denne strækker sig over to rækker,
men teksten er ikke centreret

Enkeltcelle a
 

Enkeltcelle b
Enkeltcelle c Enkeltcelle d
Enkeltcelle e Enkeltcelle f Denne celle strækker sig over 2 rækker og 2 kolonner
Enkeltcelle g Enkeltcelle h