ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Brugerdiskussion:S-mand

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Artikler, der trænger til oprydning

Hej S-Mand, jeg har kigget på hvordan vi nemt kan kategorisere artikler der trænger til oprydning. Specifikt har jeg kigget på den kategori du engang har skabt: Kategori:Artikler, der trænger til oprydning, og på enkelte skabeloner som f.eks. Skabelon:Oprydning. Min idé var at skrive kategoriseringen ind i selve skabelonen, uden for eventuelle "nowiki" klammer så også siden der inkluderede oprydnings skabelonen ville gavne af kategoriseringen (forstår du?). Det havde jo været lækkert, men det ser ikke ud til at virke i de tests jeg har lavet.

Noget undrer mig dog. Kigger man i Kategori:Artikler, der trænger til oprydning, så dukker både Heavy Metal og Pokemon op, selvom ingen af dem er kategoriseret i pågældende kategori! Så er spørgsmålet: har du lavet et eller andet smart vi kan udnytte? Eller er der helt og holdent tale om en fejl i wiki-softwaren? Joen 16. okt 2007 kl. 11:43 (CEST)

Nej, jeg forstår ikke det før parentesen "(forstår du)" :-) Men klokken er mange, og jeg er er træt. Jeg prøver igen en anden dag. Grunden til at Heavy Metal og Pokemon er i den kategori, må være, at jeg en gang satte kategorien ind i skabelonen. (se denne tidligere version [1]) Jeg ved ikke, hvorfor det blev fjernet igen. --S-mand 17. okt 2007 kl. 01:03 (CEST)
Jow jeg prøvede netop at sætte skabelonen ind som du siger, men det så ikke ud til at virke! Vildt mærkeligt... Joen 17. okt 2007 kl. 14:42 (CEST)

ISBN ISBN

Hej S-mand, hvorfor tilføjer du ISBN til ISBN? Det kommer til at stå TO gange. Hilsen --Lars And 5. dec 2007, 15:33 (CET)

Kategori: Album forsider

Hej S-mand, lækkert at du er begyndt at kategorisere billeder. Jeg vil dog lige høre, når nu du er så godt i gang... kunne man få dig til at også smide en {{greycommons}} skabelon med ind? Det er til når vi ikke har afklaret copyright på billederne. Joen 13. dec 2007, 21:19 (CET) Absolutely! --S-mand 13. dec 2007, 21:25 (CET)