ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

ComicWiki:Navigation

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Gå til hjælp forsideComicwiki hjælp logo.jpg
Sider   GenereltRedigeringKategorisering   Opsætning   SkabelonerRammer og bokseTabeller
Husk!   CopyrightKategoriseringRetningslinier   Andet   Din profilOvervågningslisteDiskussionssiderNavigationAutomatisering
Se også Introduktion og Hvorfor ComicWiki? For yderligere ekstern dokumentation om redigering, se MediaWiki Help.


Velkommen til hjælp!
Denne side omhandler emnet Navigation.


Navigation

Logo og forside

Klikker man på ComicWiki logoet kommer man til forsiden.

Søgeboksen

I søgeboksen kan man søge på hvad man vil. Der er to måder at søge på:

 • Klikker man på knappen "Gå til", vil ComicWiki forsøge at gå direkte til en side med det pågældende navn. Findes den ikke, vises i stedet en liste over de sider, hvor ordet på andre måder måtte indgå.
 • Klikker man på knappen "Søg", vil ComicWiki ikke gå til en bestemt side (også selvom den findes), men blot vise dig en liste over søgeresultaterne.
 • Klikker man på knappen "Søg" uden at skrive noget i søgefeltet, bliver man dirigeret hen til en avanceret søgeside, hvor man kan indstille hvilke områder man ønsker at søge i.
OBS! Trykker du på "Enter" knappen på keyboardet, bruges "Gå til" funktionen.

Nylige ændringer

På denne side kan ses en liste over alle de ændringer, der er foretaget siden man sidst loggede ind. Her ser man både nyoprettede artikler, billeduploads samt mindre rettelser på eksisterende sider. I indstillingerne for din konto kan man desuden slå muligheden "Udvidet 'Nylige ændringer' (JavaScript)" til, og derved få vist en mere fleksibel og overskuelig liste over ændringerne.

Upload fil

Fra denne side kan man uploade billeder til ComicWiki. Læs venligst afsnittet om retningslinierne for uploads, og copyright betingelserne, inden du uploader.

Portaler

Dette link tager dig hen til vores oversigtside over de portaler, der findes på ComicWiki.

Kategorier

Her finder du en komplet liste over alle de kategorier, der er oprettet på ComicWiki. Kategorierne er alfabetisk opdelt.

Tilfældig side

Prøv den. Man ved aldrig hvad der sker.

Hjælp

Fører dig til dette hjælpe forum.

Værktøjskassen

I værktøjskassen i venstre side af ComicWiki finder man indholds-relaterede links til den side, man befinder sig på. Linksene peger på en række specialsider med forskellige funktioner. Man kan også foretage søgninger direkte fra værktøjskassen.

Hvad linker hertil

 • Denne side viser alle andre sider, der linker til den side man befinder sig på. Dette er brugbart hvis man f.eks. har omdøbt en side, og skal vide hvilke andre sider man skal ind og ændre links på.

Relaterede ændringer

 • Denne side viser ændringer i sider, der via links refererer til den pågældende.

Upload en fil

 • Bringer dig til ComicWikis Upload side.

Denne brugers indlæg

Fremkommer kun på Brugersider
 • Denne side viser en oversigt og søgemuligheder for den pågældende brugers indlæg på ComicWiki.

Loglister

Fremkommer kun på Brugersider
 • På dene side kan ses og søges i ComicWikis Logfiler. Logfilerne viser oplysninger om oplagte billeder, tekstredigeringer, ændringer på diskussionssider og oprettelse af artikler.

Bloker Bruger

Fremkommer kun på Brugersider. Kan kun ses af administratorer
 • Fra denne side kan en administrator blokere en brugers adgang til redigering på ComicWiki. Dette kan vurderes nødvendigt, hvis den pågældende bruger har udvist dårlig etikette på sitet, eksempelvis i form af spamming eller vandalisme.

Send denne bruger en mail

Fremkommer kun på Brugersider
 • Fra denne side kan man sende en mail til den pågældende bruger, såfremt vedkommende har specificeret en gyldig e-mail-adresse i sine brugerindstillinger.

Printervenlig version

 • Denne sider viser ComicWiki i en version, hvor dele af HTML formateringen er skippet, så indholdet kan printes pænt ud.

rss/atom

Fremkommer kun på specialsiden nylige ændringer
 • Når du er på siden nylige ændringer (recent changes), vises linket rss atom i værktøjskassen. Her kan du vælge at tilmelde dig et RSS feed, og dermed nemt holde øje med de nyeste ændringer der er sket på siden.

Upload en fil

 • Denne side hjælper dig med at lægge et billede fra din egen computer op på ComicWiki.

Specialsider

 • Denne side viser alle de specialsider der findes i ComicWiki. Har kan man få en masse statistik omkring antallet af artikler, antallet af billeder, filer der ikke længere bliver brugt osv.

Permanent henvisning