ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Det vilde karneval

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Den tresidede dollar Comanche nr. 13 Les cavaliers du Rio Perdu »
«   Red Kelly nr. 12   »


 

Red Kelly 12.jpg

Red Kelly 13
Forfatter: Greg
Tegner: Michel Rouge
Originaltitel: Le carnaval sauvage
Originaludgave: 1995: Dargaud

Danske udgaver:

Forlagets resumé

Ikke langt fra ranch 666 ankommer et stort cirkus med oberst Thornton i spidsen. Som en del af sit fantastiske show har han indianerdræberen "Riffel" MacBannister, der skal rekonstruere det frygtelige blodbad ved Blue Canyon. For at kunne gøre dette har Thornton ansat de direkte efterkommere af de comancher, der blev nedslagtet i løbet af den blodige konfrontation. Winnie, der nu må se fortiden i øjnene, tror at disse efterkommere vil se det som en mulighed for endelig at tage hævn over deres forhadte fjende ”lig-bleg”, som er det navn, de har givet MacBannister.

Albummet er inspireret af de show, den berømte Buffalo Bill fremviste i 1882. Med en stort anlagt international turné, hvor han genskabte atmosfæren i erobringen af det såkaldte vilde vesten ved at iscenesætte mange ekstraordinære slag mellem de hvide og indianerne, hvoraf en del var reelle rekonstruktioner. Blandt disse var f.eks. Sitting Bull fra sioux-stammen, der deltog i nogle af disse teatralske arrangementer.

Forsider