ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Dinosaurernes tempel

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Kæmperne fra Mu Seriel rækkefølge   »
 
 

Dinosaurernes tempel.jpg

Bob Morane  
Forfatter: Henri Vernes
Tegner: William Vance
Oversætter: Per Vadmand
Originaludgave: 1975-1977
Format: 152 sider indbundet (?) farver 220 × 300 mm

Danske bogudgaver:

Indhold

Forlagets beskrivelse

Bob Morane-33-35.jpg

Dinosaurernes tempel

Bob Morane og hans rødhårede, whiskydrikkende ven Bill Ballantine er på opdagelse i Sydamerika. Efter et mystisk drømmesyn - eller var det virkelighed? - møder de en ung pige der leder efter sin forsvundne far. De tilbyder naturligvis at hjælpe hende og begiver sig ud på en farefuld færd i ukendt land, hvor de opdager, at fortiden ikke altid er så død, som man tror.

Den Gule Skygges trolddom

Kun få ved, at Bob Morane, Bill Ballantine og Sophia Paramount er hemmelige agenter for Tidspatruljen, der overvåger og efterforsker forbrydelser begået ved hjælp af rejser i tiden. En af de få, der ved det, er Ming, kaldet Den Gule Skygge, og han har udtænkt en djævelsk plan for at få mangt over vore venner ved hjælp af ingen ringere end den sagnomspundne troldmand Merlin. At han samtidig håber på via Merlins trolddomskraft at erobre verdensherredømmet, er for ham kun en sidegevinst.

Den Gule Skygges bobler

Ming, alias Den Gule Skygge, svæver bevidstløs rundt i universet, efter Bob Morane og hans tro følgere Bill og Sophia endnu en gang har forpurret hans onde planer. De tror, de er blevet ham kvit, men et ukendt, kosmisk tågevæsen kommer Ming til hjælp, og vore venner må endnu en gang gå til modstand. Denne gang foregår eventyret i et New York hærget af atomkrig langt ude i fremtiden, og uden at røbe for meget kan vi fortælle, at især Bill får mere end nok af sæbebobler!

Anmeldelser