ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forlaget Zoom

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Forlaget Zoom logo.png


Forlaget Zoom blev startet i 2010 af bl.a. Michael G. Nielsen, Mads Stoumann og Per Sanderhage, der alle har mange års erfaring i tegneseriebranchen.

Forlaget fortsætter bl.a. albumserierne om Blåfrakkerne, Den lille Splint og Rubine og de kronologiske bogserier om Splint & Co. og Basserne.

Se kategorien Forlaget Zoom.

Zooms mest solgte

En gang om måneden annoncerer Zoom på deres facebookside, hvilke fem titler har solgt mest forrige måned.
En gang om året annoncerer de ligeledes, hvilke 10 titler har solgt mest forrige år.

Zoom i nabolandene

Zoom udgiver også tegneserier i nabolandene Finland, Sverige og Norge. I Finland sker det genne datterselskabet Zoom Teufel, og udgaverne har finsk ISBN med landekode 952. I Sverige udgav Zoom gennem datterselskabet Mooz Förlag AB, idet navnet Zoom allerede var optaget i Sverige; udgaverne havde svensk ISBN med landekode 91. Men siden 2017 har Zoom udgivet svenske tegneserier under eget forlagsnavn og med dansk ISBN. I Norge udgiver forlaget tegneserier i samarbejde med Outland; udgaverne har dansk ISBN.

Mens de svenske og finske serier som regel har en dansk parallel, udgiver forlaget et par norske samlebogserier, der på dansk kun findes i album, se Blåjakkene og Kid Lucky.

Eksterne links