ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:De Fantastiske 4 (serieblad)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Hej Benadikt. Vi behøver ikke skrive, at billederne kommer fra Faraos? Ellers kunne det måske også bare ligge som eksternt link Daniel (diskussion) 16. sep 2018, 00:26 (CEST)

Jeg synes det kan virke som reklame for en forretning. Da ComicWiki startede, blev det diskuteret en hel del, hvilke oplysninger der skulle gives om et billede. Så vidt jeg husker, var konklusionen den, at man enten skrev {{copyright}} eller {{greycommons}}, henholdsvis når man har tilladelse fra rettighedshaveren eller ikke. Disse giver disse tekster:
    
    

eller

    
Rettighedshaveren til et forsidebillede er enten tegneren eller forlaget, der har ugivet tegneserien. Benadikt (diskussion) 16. sep 2018, 08:55 (CEST)
Det lyder helt rimeligt. Det var kun fordi, jeg synes, at dette var et lidt specielt tilfælde, da der er tale om sjældne billeder, som du ikke kan finde mange andre steder end på Faraos hjemmeside. Men enig, det skal ikke være en reklameside.Daniel (diskussion) 19. sep 2018, 22:04 (CEST)