ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Don Rosa-forsider

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Hej Joen og Benadikt. Kunne jeg måske få lov af lave denne side uden jeres hjælp, jeg kunne godt tænke mig af lave en god side, helt selv. Jeg håber det er okay. Hilsen Andreas 29. mar 2008, 22:15 (CET)

OK. Men jeg vil dog hjælpe dig lidt ved at skrive lidt her på diskussionssiden, så kan du afprøve det selv på siden.
Når et billede allerede findes, skal du hellere bruge det igen, end at uploade det på ny. Billede: Son of the sun.jpg er endda i bedre opløsning end dit billede.
Billederne på INDUCKS er ikke i særlig god opløsning. Du finder de fleste Don Rosa forsider på D.U.C.K.man i meget god opløsning.
Når mere end ét opslag har samme navn, skal opslaget skrives på en speciel måde. Don Rosas Solens søn skrives [[Solens søn (Don Rosa)|Solens søn]]fordi en anden historie også hedder Solens søn. Det der er skrevet før stregen, er artiklens navn. Det der er skrevet efter stregen, bliver vist i teksten.
Forlaget Gladstone hedder faktisk Gladstone Publishing. Hvis Rosa virkelig har skrevet Gladstone Comics, så kan du skrive [[Gladstone Publishing|Gladstone Comics]].
Mvh Benadikt 29. mar 2008, 22:45 (CET)
Hej Andreas, ja du må gerne lave siden her helt uden hjælp. Men du når du engang føler at du er færdig med den, så må du også være klar over at andre KAN bidrage til siden, hvis de finder noget nyt at tilføje. Det er et af grundlagene for ComicWiki, at vi hjælpes ad. Men jow, det kan gå lidt hurtigt herinde, og jeg synes du skal have lov til at redigere siden i fred og ro. Held og lykke! Joen 29. mar 2008, 23:38 (CET)

Tak for det, og jo jeg er klar over af andre også vil bidrage. og det er fint. Tak for de gode råd, de vil sikkert hjælpe. Hilsen Andreas 30. mar 2008, 13:05 (CEST)

Vil i godt lige hjælpe mig med af finde et godt billede til "Verdens dyreste mønt forside". Jeg har lidt svært ved det. Hilsen Andreas 30. mar 2008, 17:56 (CEST)

Nederst på siden om Don Rosa er der en samling eksterne links til sider om Don Rosa. De fleste har omslag og andre tegninger af ham i god opløsning. Desuden har comics.org omslag af mange Disney-hæfter og -album. Jeg har uploadet et par stykker fra disse sider i bedre opløsning. Benadikt 30. mar 2008, 22:27 (CEST)

Tak for det, det lyder fint. I skal bare sige til hvis der er noget på siden der mangler eller noget som ikke er godt. Hilsen Andreas 30. mar 2008, 22:30 (CEST)

Måske er du interesseret i at vise begge Rosas udgaver af forside til Solens søn. De er begge vist dér.
Under et billede skriver du: "William von horn har også senere forsøgt af lave en forside til Verdens dyreste mønt". Det foreslår jeg at du ændrer og retter til: "William Van Horn har også tegnet en forside til Verdens dyreste mønt". Jeg har uploadet forsider til både Van Horns og Rosas udgave i meget bedre kvalitet end de to første. Mvh. Benadikt 31. mar 2008, 00:40 (CEST)

The mighty DUCK 31. mar 2008, 16:58 (CEST)

Hej igen Andreas. Jeg vil lige huske dig på at anvende de billeder, som allerede findes på ComicWiki, især når de er i bedre opløsning end dem, som du finder på nettet. Jeg udskifter nogle af billederne med sådanne. Mvh. Benadikt 31. mar 2008, 23:35 (CEST)

Jep jeg skal nok huske det. Kunne du måske ikke prøve af finde et godt billed til "Det magiske timeglas forside", det der er der nu ser helt forfærdeligt ud. På forhånd tak The mighty DUCK 1. apr 2008, 17:50 (CEST)

Så har jeg indsat et billede i bedre opløsning. Carl Buettners forsider er ikke noget svar, de er de allerførste forsider til mange af Barks historier. Benadikt 1. apr 2008, 20:36 (CEST)

Kunne du måske fortælle præcis hvorfra du får alle de gode billeder. De billeder jeg får fra INDUCKS er ikke altid i en sådan god opløsning. Hilsen The mighty DUCK 1. apr 2008, 21:11 (CEST)

Flot side - men den er jo meget langt fra komplet endnu. Indskrivningen af teksterne fra bagerst i Hall of Fame Don bog 2 bærer i øvrigt præg af at være gået lidt stærkt - fandt i hvert fald flere slåfejl i artiklen, som jeg gerne går ind og retter hvis det er ok. AC 11. maj 2008, 16:43 (CEST)
Til The mighty DUCK: Undskyld mit meget forsinkede svar, jeg har ikke lagt mærke til spørgsmålet. Jeg finder forsidebillederne forskellige steder, alle de vigtigste adresser er opgivet under Eksterne links i Don Rosa-artiklen. Nogle få af forsiderne har jeg selv skannet.
Til AC: Ja, selvfølgelig er du velkommen til at rette i artikler. Og du er også velkommen til at tilføje tekst og billeder. Benadikt 11. maj 2008, 16:50 (CEST)

Tak for svaret. Jeg er ikke på Comicwiki så meget længere, men jeg tænker på af hjælpe med af gøre den her side helt færdig. Det er godt du retter stavefejlende. Det har gået ret hurtigt da jeg skrev det. Godt i kan li siden men nu skal den fuldendes. Jeg vil også lyk ønske med det nye comicwiki. jeg syndes comicwiki er blevet en rigtig god side, som er på vej mod af være et perfekt tegneserie leksikon. Hilsen The mighty DUCK 26. maj 2008, 20:37 (CEST)

Tysk side om forsiderne

http://www.don-mcduck.de/cover.php er altså noget mere komplet end det uddrag fra HOF 2 vi har liggende her - må se om vi med tiden ikke kan få gjort noget ved det AC 17. okt 2008, 17:42 (CEST)