ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Giraud Moebius

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Kan vi omdøbe denne side til "Giraud-Moebius" fremfor et navn med skråstregen? Som det er nu, nemlig, er "Moebius" en underside til Giraud, ligesom Diskussion:Forside/Arkiv 1. Dette resulterer bl.a. i et "tilbage" link i toppen af dokumentet. Joen 24. Jul 2007 kl. 09:50 (CEST)

Den kunne vel også hedde "Giraud Moebius" - som det ser ud på forsiden til bogen, er der slet ingen skråstreg i titlen alligevel... ? Og så skal jeg lige forstå metoden rigtigt: vil det sige, at hvis man navngiver en side med skråstreg, vil den fungere som underside til det første ord i titlen? ezme 24. Jul 2007 kl. 11:02 (CEST)
Som Ezme påpeger, er der ingen skråstreg på forsiden, men den er på titelbladet. Det kan dog ikke være noget i vejen at artiklen bare hedder det, der står på forsiden. Benadikt 24. Jul 2007 kl. 12:01 (CEST)
Ja, "under-sider" fungerer på en sådan måde at det der er skrevet EFTER en skråstreg er titlen på en underside. Jeg stemmer for at vi skal have en sidetitel bare med mellemrum. Joen 24. Jul 2007 kl. 12:57 (CEST)