ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Kurt Dunder i Tyrol

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

En ændring til venstrestillede billeder

Jeg har lavet en ændring i ComicWikis stylesheet som gør det nemmere at venstrestille billeder.

Tidligere, som denne side var et eksempel på, skulle man bruge tabeller for at kunne gøre dette. Dette skulle ikke længere være nødvendigt. Nu kan man bare bruge "align=left" på billeder, og så skal tekst lægge sig til højre for.

Denne ændring har en lille konsekvens på sider som Valhalla, hvor den flotte opstilling i bunden med en tabel med forsider til højre for, ødelægger layoutet for efterfølgende tekst. Til denne situation har jeg skabt skabelonen {{hårdtlinjeskift}} der tvinger et linjeskift, uanset hvad der kommer før og efter.

Lad venligst høre hvis der er problemer i kølvandet på denne ændring, samt om der vil lyde højlydte protester. Hvis sidstnævnte er tilfældet, så er ændringen nem at fjerne igen.

Joen 17. mar 2010, 12:50 (CET)

Det ser desværre ikke ud til at fungere i Explorer. Benadikt 17. mar 2010, 13:47 (CET)
Hmm. Jeg undersøger straks! Joen 17. mar 2010, 14:55 (CET)
Kan jeg bede dig prøve at tømme cachen (enten gå ind i internet options og delete temporary files, eller hold shift nede og tryk reload på siden). I mine tests (IE6, 7 og 8) fungerer det. Joen 17. mar 2010, 14:59 (CET)
Jo, Ctrl og F5 fjerner problemet både på computeren på arbejde og herhjemme. Det her er en meget bedre og nemmere løsning. Punktopstillingen (se under eksterne links) kræver dog lidt justering. Benadikt 17. mar 2010, 15:42 (CET)
Tak for svar. Jeg skal se hvad jeg kan gøre ved punktopstillingen.--Joen 17. mar 2010, 19:37 (CET)