ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Kurt Schaffenberger

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Hej Benadikt, du har ændret billedet på Kurt Schaffenberger fra 270 til 240 px. Jeg ved, at du kun kigger på pc, og dér ser 240 fint ud. Men jeg vil bare lige vise dig, hvordan det ser ud på en telefon/tablet. Så passer billedet nemlig ikke til bjælken nedeunder. Så det er måske alligevel bedre med 270 af hensyn til dem, der kigger på håndholdte ting? Daniel (diskussion) 16. jul 2018, 23:13 (CEST)

.
Har du prøvet, hvad der er minimum for, at billedet passen sammen med teksten? Jeg har ændret billedet til 250px, hvordan ser det ud nu? Du har ret i, at 240px ikke ser så pænt ud på det billede, så det bør være noget mere end 240px.
På en PC, hvor man ser hele siden på én gang, ser det ikke så pænt ud med et vældig stort billede og kun en lille smule tekst.
"I gamle dage", d.v.s. fra ComicWikis begyndelse i 2007 og nogle år frem, var der tilsvarende problemer med de forskellige browsere: Firefox, Explorer og hvad de hed dengang. Vi prøvede os frem, indtil opsætningen blev ok i alle browserne. Jeg ved ikke, om browserne nu er mere kompatible, eller der bare er for få herinde der bruger andre browsere end Firefox og Chrome, som jeg ser artiklerne i; i hvert fald hører jeg ikke så meget om problemer med forskellige PC'er som før. M.v.h. Benadikt (diskussion) 17. jul 2018, 01:06 (CEST)


Jeg har nu ændret mellemrummet mellem "Kurt" og "Schaffenberger", så ordene altid kommer til at stå på én linie. Benadikt (diskussion) 17. jul 2018, 01:11 (CEST)
Og nu har jeg lagt en mindre aflang udgave af billedet op, og så ændret bredden til 270px. Så ser det forhåbentlig ok ud på både pc og smartphone. Benadikt (diskussion) 17. jul 2018, 01:35 (CEST)
Nu ser det rigtigt pænt ud på både tlf og tablet. Det gjorde det også med de 250. Aha, det var en smart kode til at samle ordene. Daniel (diskussion) 17. jul 2018, 01:39 (CEST)