ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Nærkontakt i jordens indre

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Ezme: Historien er også udgivet i serien Mini comics. Interessant nok er forsiden er lille smule anderledes end originalen - bl.a. er der ændret på Yoko's ansigtsudtryk.

Ja, det er en meget interessant detalje, som jeg ikke havde lagt mærke til. I gamle dage var det meget almindeligt, at man blot fik lavet en ny blæktegning, hvis en original var blevet væk - f.eks. er der en del eksempler fra Barks' serier og forsider. Men jeg troede ikke at man stadig gjorde det i 1979 - og slet ikke at Interpresse gjorde det - Interpresse, som vist havde tegneserieentusiaster i toppen på det tidspunkt.

(P.S. Jeg fjerner lige det amerikanske apostrof i Yoko's)

Benadikt 11. Jul 2007 kl. 21:10 (CEST)

Helt i orden :) ezme 14. Jul 2007 kl. 21:11 (CEST)

Store og små begyndelsesbogstaver

Folkeslag som danskere, færinger, svenskere osv. og fiktive folkeslag som vineanere skal ikke skrives med store begyndelsesbogstaver på dansk. Det skal de på engelsk, men altså ikke på dansk eller noget andet skandinavisk sprog.
Det samme er gældende for dyrearter som hunde, katte, elefanter og spiriller. Men selvfølgelig kan man nogle gange være i tvivl om, hvorvidt spirillen blot er navnet på arten eller navnet på ét bestemt individ. Benadikt 9. okt 2008, 14:33 (CEST)

Nå ja, det er klart. Jeg misser det indimellem :) ezme 9. okt 2008, 17:35 (CEST)