ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Nærkontakt i jordens indre

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
«   Yoko Tsuno nr. 1 Djævelens orgel »
«       »
« Vakse Viggo slår hovedet på sømmet Mini comics nr. 2 Iznogoods barndom »


 

Nærkontakt i jordens indre.jpg

Yoko Tsuno 1
Forfatter: Roger Leloup
Tegner: Roger Leloup
Oversætter: Niels Søndergaard
Originaltitel: Le trio de l'étrange
Originaludgave: 1972: Dupuis

Danske albumudgaver:

Danske minialbumudgaver:

Danske bogudgaver:

Nærkontakt i jordens indre er den første albumhistorie med Yoko Tsuno. Vi bliver i denne historie introduceret til både Yoko og hendes venner, Pol og Vic, men stifter også bekendtskab med racen vineanerne fra den fjerne planet Vinea. Endelig får Yoko en mystisk kaldesten som vineanerne kan bruge til at kontakte Yoko.

Bagsidens resumé

Her har vi Yoko Tsuno, en ung japansk pige, der er blevet uddannet til elektroingeniør i sit hjemland og nu er kommet til Europa for at forske videre. Sammen med TV-folkene Pol og Vic kastes hun ufrivilligt ud i et forrygende eventyr, der fører dem ned til en fremmed avanceret civilisation langt under jordens overflade. Her får Yoko gang på gang brug for sin tekniske kunnen i kampen mod en frygtelig fare, der truer den flere millioner år gamle kultur med udslettelse.

Andre udgaver

Historien er også udgivet i serien Mini comics. Interessant nok er forsiden er lille smule anderledes end originalen - bl.a. er der ændret på Yokos ansigtsudtryk.

Forsider