ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Seriejournalen

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
       
       Seriejournalen logo.jpg    Serie-journalen logo.gif

Seriejournalens to tidligere logoer

Det gamle logo som gif-fil vises ikke rigtig på min computer. Så jeg prøver med en tilsvarende jpg-fil. Benadikt 3. feb 2008, 10:52 (CET)

Helt fint. Iøvrigt er det generelt et problem med gif'er, da de ofte ser underlige ud hvis de skaleres (i thumbs f.eks.), så jpgs foretrækkes helt klart. ezme 8. feb 2008, 14:25 (CET)
Ja, så den sidste tid har jeg konsekvent omdannet billeder til jpg, før jeg har lagt dem på ComicWiki. Jeg ved ikke om det står i vejledningen, at jpg er at foretrække. Benadikt 8. feb 2008, 14:58 (CET)
Det varierer. Billeder der skal skaleres, ser helt klart bedst ud i JPG (eller PNG) format. GIF filer er gode til bittesmå billeder som f.eks. INDUCKS link ikonet, eller senest Seriejournal link ikonet. Husk, at GIF filer kan være transparente, det kan være en fordel. Joen 8. feb 2008, 15:40 (CET)

Kan linket på forsiden ændres? Det er ret ærgerligt, at de har valgt at slette alt det gamle indhold, så jeg har ved lejlighed enten erstattet links med en version fra Wayback machine, eller slettet dem. Mads 16. nov 2017, 15:26 (CET)

Jeg har ændret forsiden, så der i stedet henvises til Serieland; men artiklen om Serieland er meget forældet!
Ja, det er en skam, at alt det u-d-m-æ-r-k-e-d-e materiale, der lå på Seriejournalen, er gået tabt!! Så det er meget fint at du finder nogle frem igen med Wayback machine. M.v.h. Benadikt (diskussion) 16. nov 2017, 16:09 (CET)