ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Farlig ferie (Akissi)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Superhelt i gips Kronologisk rækkefølge Den nye lærer »
 

Akissi 3.jpg

Akissi 3
Forfatter: Maguerite Abouet
Tegner: Mathieu Sapin
Oversætter: Vigan
Originaltitel: Vacances dangereuses
Originaludgave: 2012: Gallimard
Format: farver 170 × 230 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Om Akissi 3 – Farlig ferie
MOR! FAR! Hvorfor har jeg ikke en lillesøster? Det er snyd, at alle de andre har en lillebror eller lillesøster, synes Akissi. Hun har nemlig kun en storebror og storesøster, og de gider ikke at lege. Heldigvis får hun i stedet aben Bubu, og det bliver starten på mange spændende eventyr for de to.

Følg med, når Akissi får bændelorm og skræmmer tandlægens kunder væk. Når hun laver ballade både hjemme og i skolen; når hun tager på ferie hos sine bedsteforældre og alle andre mulige og umulige steder på sin vej.

Den prisvindende forfatter, Marguerite Abouet, har skrevet bøgerne om Akissi ved at trække på sine minder fra barndommen i Elfenbenskysten. Serien, der er tegnet af Mathieu Sapin, er på 11 bøger med syv historier om Akissis mange hverdagseventyr i hver. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. I hver bog er der spændende bonusmateriale med blandt andet ordforklaringer og opskrifter. Bind 1 og 2 udkommer til august, mens bind 3 udkommer til oktober.

Forsider

Eksterne links