ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Vigan

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Vigan-200x345.jpg
Benny Vigan Madsen
Født:

1964

Benny Vigan Madsen er en dansk tegneserietegner og -oversætter.

Han er uddannet som Cand.Ling.Merc. fra Handelshøjskolen og har tidligere arbejdet for EU-kommissionens oversættelsestjeneste i Bruxelles og som selvstændig translatør og portræt- og kunstmaler.

Siden 2016 har han under navnet Vigan oversat og tekstet tegneserier, først for Shadow Zone, senere også for andre forlag. Han har bl.a. oversat titler som Undertaker, Jeremiah, Long John Silver, Overmand, Kogaratsu, Bernard Prince, Exterminator 17, Conan af Cimmeria, Shelton & Felter, Ekho, Harmony, Fraternity, Shi, Druuna, Jim Cutlass, Duke, Lefranc, MKKL, Gør det af med Ramirez, Universal War One, Eric Hedspore, XIII, Ridderne af Heliopolis, Skorpionen, Jagten på tidsfuglen, Den Døde Kæmpe, Akissi, Sagaen om Atlas & Axis og Animal Jack.

Desuden har han tegnet Han, hun og Adolf (med manuskript af Niels Søndergaard) og skrevet manuskript til og farvelagt Fase 3 (med tegninger af Dan Møller) og arbejder på flere kommende tegneserieprojekter som tegner og forfatter.

Eksterne links