ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Galaxity

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

I Linda og Valentin er Galaxity en panterrestrisk organisation skabt på ruinerne af nutidens civilisation. I en parallel verden udløste kernevåben en global katastrofe i 1986. Galaxity er styret af videnskabelige administratorer, såkaldte teknokrater af diverse cirkler, første cirkel er de mest betydningsfulde.

I år 2314 opfindes den første rumtidsmaskine og Jorden ekspanderer til et galaktisk imperium.

Rumtidstjenesten grundlægges og på Megakademiet uddannes rumtidsagenter til at patruljere gennem historien i kamp mod tidspirater, der vil ødelægge fremtiden. Agenterne udforsker også universet på jagt efter råstoffer og venligtsindede racer. I alt er der blevet uddannet 365 rumtidsagenter (Gennem usikre tider).

Rumtidstjenestens XB 982

For ikke at forstyrre Jordens fortid, har Rumtidstjenesten oprettet tidsrelæer i forskellige lande i forskellige århundreder, eksempelvis Frihedsgudinden i det 20. århundrede. Personer i diverse århundreder er ansat som spioner, eksempelvis Monsieur Albert i det 20./21. århundrede. Nogle tidsrelæer bemandes af lokale, der mod betaling skaffer rumtidsagenterne tidssvarende klæder, våben og transportmidler, eksempelvis kroværten Geoffrey fra det 11. århundrede. Tidsrejserne sker med de tosædede XB27. Til ekstraterrestriske rejser bruges store fartøjer som XB 982 (Velkommen til Alflolol) - indiskrete men veludstyrede. XB 982 kan betjenes af én agent og de er udstyret med forskellige rumjoller i diverse album.

Flertallet af Galaxitys befolkning behøver ikke at arbejde men gøres tilfredse af drømmetjenestens drømmeprogrammer. Galaxity har dog en krigsflåde på 10 000 rumkrydsere, der måske bemandes af legionærer (Skyggernes ambassadør).