ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Grumpy Old Monsters

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Grumpy.jpg

Grumpy Old Monsters  
Forfattere: Kevin J. Anderson & Rebecca Moesta
Tegnere: Guillermo Mendoza & Paco Cavero
Originaludgave: 2004 - ISBN 193238235-6

Danske udgaver:

  • Ikke udgivet på dansk

Grumpy Old Monsters er en humoristisk tegneserie trade paperback om Universal Pictures' bedst kendte monstre - nemlig Dracula, Wolf Man, The Mummy, Frankensteins Monster og The Invisible Man og problemerne, de støder på på det lokale plejehjem for aldrende monstre.

Resumé

De aldrende monstre Dracula, Wolf Man, The Mummy, Frankenstein's Monster og The invisible Man er ved at kede sig ihjel på det lokale monsterplejehjem, hvor de og de andre monstre tyranniseres af Nurse Wrentch og hendes stab af inkompetente sygeplejere. Da de får nys om, at Frankensteins slot i Transylvanien skal rives ned, stikker de af fra plejehjemmet sammen med besøgsvennen Tiffany og begiver sig ud på eventyr for at forhindre dette i at finde sted.

Trivia

Den barske Nurse Wrentch

Udover de fem hovedpersoner, optræder flere andre af Universals velkendte monstre. Blandt andet er Creature From the Black Lagoon involveret i en falsk druknedødsalarm. Og Bride of Frankenstein dukker også op i en mere central rolle.