ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Hjælp diskussion:Index/hjælparkiv

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Bør sammenflettes med den hjælp der bliver linket i sidebaren

Lige nu har vi to hjælpesektioner, Hjælp:Redigering og Hjælp:Index, sidstnævnte som bliver linket i sidebaren. Begge er lange og uddybende, men overlapper. Derfor bør de flettes sammen. --Joen 27. Jan 2007 kl. 12:44 (CET)

Lad os bare prøve. Jeg synes selv måske at det er meget praktisk at holde redigerings-hælpen seperat fra generel comicwiki hjælp, men det kan godt være det er forvirrende med to forskellige sider. Hvis det funker, funker det. ezme 29. Jan 2007 kl. 12:33 (CET)
Jeg har påbegyndt arbejdet nu. --Joen 29. Jan 2007 kl. 13:07 (CET)

Hvaffen en passer?

At flytte en side For at kunne flytte en side skal du være administrator. Hvis du er administrator, og logget ind, kan du klikke på flyt oppe i toppen af vinduet.

At slette en side For at kunne slette en side skal du være administrator. Hvis du er administrator, og logget ind, kan du klikke på slet oppe i toppen af vinduet.

Det hænger ikke sammen. Jeg kan flytte, men ikke slette. --S-mand 12. Feb 2007 kl. 16:51 (CET)

Hrm. Mærkeligt. Jeg troede at man skulle være admin for at kunne flytte, nå men det er da udmærket at man kan det uden! Det er jo det samme som at klippe indholdet over på en anden side og lave en redirect. Ja det skal jo så opdateres. --Joen 12. Feb 2007 kl. 17:36 (CET)

Retningslinier

Jeg har fået lavet nogle flere skabeloner der kan sættes ind på sider der mangler oprydning, bør uddybes, bør have skrevet kronologiske lister osv. Med den tanke linker teksten i skabelonerne til et nyt afsnit i Hjælp:Index omkring retningslinier for de forskellige dele af en artikel. Skabelonerne kan ses på ComicWiki:Skabeloner#Info skilte, og I er selvfølgelig velkomne til at komme med forslag til de nævnte retningslinier. ezme 3. Oct 2007 kl. 23:32 (CEST)

Joen og jeg har også snakket om at lave en ny Hjælp sektion, for at bryde hjælpesiden ned i mindre stykker, da den er ved at blive meget lang. Evt. med en Hjælp forside der indeholder et index over de forskellige undersider - så kan vi evt. placere det samme index i toppen eller bunden af de forskellige undersider, så hjælpen bliver let og overskuelig at bevæge sig rundt i. ezme 4. Oct 2007 kl. 10:23 (CEST)

Ny forside til hjælp

Så har vi fået lavet en ny forside til hjælpen, samt fået omstruktureret og udvidet hjælpen. Indtil videre har vi flyttet den gamle hjælp forside til Hjælp:Index/hjælparkiv. Er der nogen spørgsmål, forslag eller kritik til den nye hjælp, må I endelig ikke holde jer tilbage! ezme 18. Nov 2007 kl. 17:31 (CET)