ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

I'm Every Woman

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Im Every Woman.jpg

 
Forfatter: Liv Strömquist
Tegner: Liv Strömquist
Oversætter: Kamilla Löfström
Format: 128 sider (?) farver ca. 17 × 23½ cm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Hvem er historiens allermest provokerende boyfriend? Er Sting en lidt creepy fyr? Er alle børn højreorienterede royalister? Hvem er det, der skriger på Edvard Munchs maleri? Hvorfor skal man aldrig stole på en smilende hippie? Hvor er alle gudinderne blevet af? Var Einstein virkelig hjernen bag relativitetsteorien? Hvad skete der lige for Britney Spears? Hvad har kristendommens grundlæggere tilfælles med en flok 13-årige drenge? Hvordan hænger homoseksuelle ænder sammen med Ikea? Hvorfor var det, hele verden blev så splitterravende tossede på Yoko Ono? Og hvor passer Elvis ind i alt det her? Find alle svarene i I'm every woman, hvor Liv Strömquist retter sin skarpladte satirepen mod mænd, kvinder og børn, og de forestillinger og fordomme der underkaster os alle. Mød skurke såvel som heltinder. Mød dig selv.

Liv Strömquist har tidligere udgivet den prisvindende Kundskabens frugt som begejstrede både anmeldere og læsere verden over.